Ha koll på allt inför en försäljning

Det är inte bara huset som behöver en översyn inför en försäljning, det kan också vara en fördel att fixa till så att tomten och trädgården så att den ser inbjudande ut den dag huset ska ut till försäljning.

planting-thuja

Att planera inför en försäljning är alltid bra och kolla upp med din mäklare vad som kan vara bra att åtgärda om du inte har full koll själv inför en försäljning. Vilken tid är den bästa för en försäljning, en del vill titta på hus på sommaren medans andra så spelar det inte så stor roll. Beroende på läge och hur din omgivning ser ut kan ha betydelse vid en försäljning.

Första intrycket när man kommer till en visning är ju hur huset ser ut på utsidan och dess omgivningar, huset i sig kan vara i topp skick men det kanske behövs en upprustning av trädgård och tomten som huset står på för att göra det mer attraktivt vid försäljning. Se till så att det är städat och snyggt även utanför ditt hus innan visning, rensa i rabatter och kolla upp om du kanske måste plantera om något.

Är det tänkt att försäljning ska ske till sommaren eller hösten så kan det vara bra att redan nu börja planera vad som ska göras i trädgården till våren. Kanske den gamla häcken ser för bedrövlig ut och det skulle ge ett betydligt bättre intryck med en ny, om du beställer en thuja brabant idag så kan du få den levererad i slutet av mars 2017 och på så sätt slippa eventuella prishöjningar och spara en slant.