Putsa fönstren – viktigt inför visningen

För att locka köpare är det ett stort plus om man ser till att skapa en fin och hemtrevlig miljö och stämning inför visningen. Besökare och potentiella köpare får på så sätt en positiv bild och association till hemmet och genom rätt styling hjälper man även köparen på traven genom att inspirera till hur man bäst inreder eller dekorerar just det här huset eller lägenheten.

Att hemmet är i ett skinande skick till visningen är såklart a och o, men även om man tycker sig ha städat i alla vrår finns det en sak som väldigt många glömmer bort lite för ofta, nämligen att putsa fönstren. Ett oputsat fönster med dimmiga och smutsiga glasrutor påverkar hela hemmets intryck, det gör att rummen inte får den lyster de normalt skulle få och det hindrar det utsikten, vilken i många fall kan ha stor betydelse för husets potential.

Det finns många smarta knep för att hålla huset rent och fräscht: till exempel genom att använda en luddfri microfiberduk och att istället för putsmedel använda några droppar vanligt diskmedel. Men även om de flesta av oss klarar av att få fönstren rena själva är det rejält tidskrävande, och i och med flytt och allt annat som berör försäljningen är just tid inte något man brukar ha gott om, därför använder sig många av proffs inom fönsterputsning.
Det finns många städfirmor och professionella aktörer som erbjuder fönsterputsning idag, bor du i Uppsala har du exempelvis turen att kunna anlita ett städföretag snabbt och enkelt endast genom att fylla i uppgifter på deras hemsida och sen få en offert av med fasta priser på den typ av tjänst man behöver.

Vi är många som svurit över hur svårt det är att få bort den där dimmiga ytan som så många gånger uppkommer på fönstren efter att man haft på putsmedlet, alla de här irritationsmomenten är som bortblåsa när man tar hjälp av proffs och dessutom ges man mer tid till att fokusera på att exempelvis dekorera hemmet inför visning.