Tips inför visningen

Ska man sälja sin bostadsrätt, villa eller kanske fritidshus vill man så klart få ut så många kronor som möjligt av försäljningen och då gäller det förstås att potentiella köpare får ett gott intryck vid visningen. Därför kommer här några tips på vad man kan göra inför en visning.

Couple cleaning house

  • Något som är väldigt viktigt är att se till att fönstren är ordentligt putsade, vilket framför allt är viktigt om det är en fin utsikt genom något eller några av fönstren eller om solen ligger på, eftersom detta gör att eventuellt smuts syns tydligare.
  • Har man en trädgård kan det vara ett bra tips att se till att gräset är klippt och rabatterna är någorlunda rensade. Har man barn kan det också vara bra att se till att eventuella leksaker är bortplockade.
  • Att se till att det är ordentligt städat är givetvis en självklarhet, men det låter sig sägas igen. Ett tips är att inte bara dammsuga utan även dammtorka hyllor och liknande utrymme och plocka bort eventuella småsaker som ligger och skräpar.
  • Vill man vara lite extra ambitiös kan ett bra tips vara att köpa en grön växt eller två för att styla hemmet ytterligare.